Nanni diesel motoren

Nanni Diesel (Frankrijk) is een A-merk en behoort tot de wereldwijde top drie in scheepsmotoren tot 300 pk. De scheepsmotoren worden in Frankrijk ontworpen en geproduceerd op basis van Kubota, VM en Toyota dieselmotoren. De belangrijkste kenmerken van de NANNI motoren zijn onder andere; klein van maat, licht in gewicht en zeer stil. Tevens voldoen de Nanni motoren aan de hoogst gestelde milieunorm De motoren zijn leverbaar met keerkoppeling of saildrive, als ook met een hekdrive of waterjet. Naast de motoren produceert NANNI een lijn scheepsgeneratoren vanaf 3 kW t/m 30 kW

Kubota Motoren staan bekend om hun robuuste ontwerp, betrouwbaarheid en geavanceerde technologie. Voeg daarbij de moderne marinisering van NANNI toe, met de laatste generatie warmtewisselaar en u heeft een motor die presteert onder zware omstandigheden.

Toyota Motoren: Bewezen betrouwbaarheid uit de Praktijk. De NANNI T4. (Toyota) motoren zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste motoren met common-rail brandstof injectie. Deze hebben hun gebruikt al bewezen als betrouwbaar op de 4×4 Land Cruiser. Deze motoren zijn tevens ook leverbaar met een hekdrive of waterjet.